Background:

The Johns Hopkins University AMA’s chapter is proud to host its 10th Annual Regional Conference: “Bon Appétit: Marketing in the Food and Beverage Industry.” The conference will feature both a case competition and presentations from several distinguished keynote speakers who are marketing practitioners at industry-leading brands.

 

Our two keynote speakers will speak about their diverse marketing experiences within the food and beverage industries at the Kraft Heinz Company, McCormick & Company, and more. The case competition will focus on a viral Asian snack food company, Rooted Fare, with the case written by the co-founder herself, Hedy Yu. To participate in the case please form a team of 3-4 people. If you would like to compete but are having trouble finding a team, please register anyways and we will match you with a team.

 

Don’t miss out on this rare opportunity to hear from and interact with industry experts, compete in the case competition for a chance to win $500, and network with speakers, judges, and other students. 

Speakers:

Taylor Douglas.png

The Kraft Heinz Company

Sr. Manager, eCommerce & Omni Shopper Marketing

McCormick & Company

Director, Global Marketing and Sales Analytics

Kristina Drociak.png

Stonyfield and siggi's Yogurt

Director

logistics

Conference Logistics:

Date:

Saturday, October 22nd, 2022

11 AM - 4 PM EDT

 

 

Location: Virtual

ZOOM Link

Conference Registration Deadline:

OCTOBER 16TH, 2022 | 11:59 EDT

Case Competition Logistics:

Cost:

FREE for Non-Case Participants

$10 to participate in case competition

Case Prize Money: $500

 

Case Release Date:

Saturday, October 15th

Teammate Search:

Google Form
 

Case Registration Deadline:

OCTOBER 14TH, 2022 | 11:59 EDT

conference schedule

Sat, Oct 22

11:10 AM - 11:15 AM

5 minutes

Opening Remarks

11:15 AM - 12:00 PM

45 minutes

Ramesh Moorthy from McCormick & Company to Speak

12:00 PM - 12:45 PM

45 minutes

Kristina Drociak from Stonefield and siggis yogurt to Speak

12:45 PM - 1:30 PM

45 minutes

Lunch Break

1:30 PM - 2:15 PM

45 minutes

Taylor Douglas from the Kraft Heinz Company to Speak

2:15 PM - 2:30 PM

15 minutes

Case Finalists Announced/Finalist Rules and Rubric

2:30 PM - 3:30 PM

60 minutes

Live Case Finalist Presentations

3:30 PM - 3:45 PM

15 minutes

Hedy Yu, Founder of Rooted Fare Case Competition to Speak

3:45 PM - 4:00 PM

15 minutes

Awards Announced